metropolis logistica
Serveis logístics i industrials

Bossar Packaging confia amb Metropolis Logistica per al manteniment de les seves instal·lacions

Bossar Packaging comptarà a partir d’ara amb Metropolis Logistica per al servei de manteniment i missatgeria en els seves instal·lacions de Barbera del Vallés.

Fundada a Barcelona en 1992, Bossar Packaging va consolidar ràpidament la seva posició i lideratge mundial com a dissenyador i fabricador de màquines envasadoras horitzontals. Durant la seva trajectòria, ha contribuït amb multitud d’innovacions tècniques al desenvolupament del mercat del packaging flexible en general, i al dels màquines envasadoras horitzontals en particular, com la fabricació dels primeres màquines modulars, el sistema de carrusel per al transport dels borses i aplicacions asèptiques en alimentació per a envàs flexible. La seva constant i ascendent inversió en R+D+I ha permès a Bossar Packaging desenvolupar la tecnologia d’avantguarda situant-la com a empresa referent en el sector.

servicio de mantenimiento bossar packaging |Metropolis Logistica

El servei contractat el portarà a terme un treballador amb discapacitat de Metropolis Logistica i tindrà, entre altres tasques, el manteniment general de les instal·lacions.

Un dels valors corporatius de Bossar Packaging resideix en el reconeixement i la motivació del seu equip. Amb la incorporació d’empleats amb discapacitat en la seva plantilla, la companyia aconsegueix fomentar l’aprenentatge mutu i afavorir el clima laboral.

Des de Metropolis Logistica volem agrair a Bossar Packaging la seva confiança en els nostres serveis i, sobretot, el seu suport en la integració laboral de persones amb discapacitat.