metropolis logistica
Serveis logístics i industrials

Chocolates Solé aposta per l’enclavament laboral per fer front a la seva demanda

Chocolates Solé comptarà a partir d’ara amb Metropolis Logistica per a un enclavament laboral a la seva fàbrica de producció de Barberà del Vallès.

Chocolates Solé és una empresa familiar fundada a Barcelona al 1946 dedicada a l’elaboració de xocolates tradicionals de gran qualitat. La seva producció 100% tradicional i la seva experiència en el sector han posicionat a la companyia com a referent en el mercat.

L’empresa està formada per un equip d’especialistes en el cacau i la xocolata. El seu alt coneixement de la matèria primera els ha permès innovar en la producció de la xocolata i oferir al públic una àmplia varietat de productes, sempre mantenint el seu sabor original.

Al 1999 Chocolates Solé aposta per la xocolata de producció ecològica amb certificat de qualitat i garantia. Un exemple de com han sabut adaptar-se als temps i anar creixent any rere any.

A causa de l’alta demanda dels seus productes, Chocolates Solé ha comptat amb els serveis de Metropolis Logistica per al contracte d’un enclavament laboral.

Un enclavament laboral està format per almenys 5 treballadors si la plantilla de l’empresa és de 50. En el cas de Chocolates Solé, en ser inferior a 50 treballadors, l’equip de professionals estarà format de 2 operaris i 1 encarregat.

Els principals objectius d’un enclavament laboral són:

  • Afavorir el pas de les persones amb discapacitat a l’empresa ordinària.
  • Possibilitar el creixement de l’activitat desenvolupada pels Centres Especials de Treball (CET).
  • Fomentar el desenvolupament d’una activitat productiva.

Incloure a treballadors amb discapacitat dins de la plantilla fomenta el treball col·laboratiu i l’aprenentatge mutu afavorint el clima laboral. Cal destacar que una persona amb discapacitat té un alt nivell d’implicació amb l’empresa en la qual treballa, se sent part de l’equip.

La contractació de persones amb discapacitat aporta un valor afegit a les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa de l’empresa; reforça la imatge i reputació que projecta davant els seus clients i es converteix en un model a seguir pels seus competidors.

Des de Metropolis Logistica volem agrair a Chocolates Solé la seva confiança en els nostres serveis i, sobretot, el seu suport en la inserció laboral de persones amb discapacitat.