metropolis logistica
Serveis logístics i industrials

Gestió d’equips amb diversitat funcional

L’equip de Metropolis Logistica va assistir al curs sobre Gestió d’equips amb diversitat funcional, impartit per Sefor Drecera, amb l’objectiu de millorar els seus coneixements i aplicar-los en el desenvolupament de la seva activitat. Aquest curs aporta un valor afegit als serveis de Metropolis Logistica ja que entrena les competències i habilitats de gestió necessàries per acompanyar, gestionar i aconseguir la motivació d’equips amb empleats amb algun tipus de discapacitat.

A través dels coneixements adquirits en el curs i a la dilatada experiència en el sector logístic, l’equip de Metropolis Logistica impulsa l’ocupació de persones amb discapacitat oferint en tot moment un servei de qualitat al client i un lloc de treball digne i adequat a les característiques del treballador.
Formació_Logistica_Metropolis

Quan una empresa inclou un treballador amb discapacitat en la seva organització no solament genera un efecte positiu en ell i en el conjunt de la societat, sinó també aporta uns avantatges productius i socials que ajuden a incrementar la seva competitivitat:

  • Una persona amb discapacitat té un alt nivell d’implicació amb l’empresa en la qual treballa, se sent part de l’equip. A més, la resta dels treballadors se sensibilitzen davant la diversitat i la igualtat d’oportunitats sentint-se orgulloses de pertànyer a una empresa que aposta per la inclusió laboral de persones amb discapacitat. Es fomenta el treball col·laboratiu i l’aprenentatge mutu afavorint el clima laboral.
  • La contractació de persones amb discapacitat aporta un valor afegit a les polítiques de Responsabilitat Social Corporativa de l’empresa; reforça la imatge i reputació que projecta davant els seus clients i es converteix en un model a seguir pels seus competidors.

A Metropolis Logistica seguim treballant per oferir serveis logístics que aportin benefici als nostres clients mentre millorem la situació laboral de persones amb diversitat funcional.