metropolis logistica
Serveis logístics i industrials

QBBC acorda un enclavament laboral amb Metropolis Logistica

Quality Barcelona Beer Component (QBBC), empresa que pertany al Grup Tubing Food, comptarà amb Metropolis Logistica per al servei de muntatge i manipulació en les seves instal·lacions de Montmeló.

QBBC és una de les empreses capdavanteres en la fabricació i distribució de material especialitzat per a l’elaboració de cervesa: màquines dispensadoras i refrigerants, aixetes, barrils…QBBC acuerda un enclave laboral con Metropolis Logistica

L’enclavament laboral comptarà amb 3 treballadors amb discapacitat que assumiran les tasques de muntatge i manipulació dins de la cadena de producció de tubs de plàstic.

Incloure a persones amb discapacitat dins d’una organització genera un gran impacte positiu. A part del valor del seu treball i la il·lusió que posen en el desenvolupament de les seves tasques, la seva contractació aporta grans avantatges dins de l’empresa com, per exemple:

  • Millora el clima laboral. Enriqueix el factor humà de l’organització i fomenta el sentiment de pertinença.
  • Gestió de polítiques de recursos humans més obertes a la diversitat. Promou el talent de les persones sense discriminació.
  • Incrementa la productivitat. La imatge de l’empresa es veu reforçada davant el seu públic, tant intern com extern, pel seu compromís amb les persones en risc d’exclusió.

Des de Metropolis Logistica volem agrair a QBBC la seva confiança en els nostres serveis i, sobretot, el seu suport en la integració laboral de persones amb discapacitat.