metropolis logistica
Serveis logístics i industrials

Siemens renova el seu equip de l’enclavament laboral amb Metropolis Logistica

La companyia alemanya Siemens, fidel als seus valors i a les seves polítiques de Responsabilitat Social Corporativa, ha renovat un any més el contracte de l’enclavament laboral a les seves instal·lacions de Cornellà de Llobregat.

En els últims anys, aquesta fàbrica s’ha convertit en un important referent internacional de fabricació de productes ferroviaris gràcies a les seves 3 línies de negoci:

  • Motors de tracció
  • Convertidors
  • Senyalització ferroviària

Des d’aquestes instal·lacions, a més dels projectes per al mercat espanyol, s’exporten equips elèctrics i electrònics de tracció i senyalització a tots els països del món, incloent els trens i les línies d’alta velocitat d’Alemanya i altres països europeus.

siemens renueva su equipo de enclave laboral | Metropolis Logistica

L’equip de l’enclavament laboral de Siemens està format per set operaris i un encarregat que realitzen principalment tasques de manipulació de bobines de coure.

A través de la contractació d’un enclavament laboral es pretén:

  • Afavorir el pas de les persones amb discapacitat a l’empresa ordinària.
  • Possibilitar el creixement de l’activitat desenvolupada pels Centres Especials de Treball (CET).
  • Fomentar el desenvolupament d’una activitat productiva.

La integració de persones amb discapacitat a l’empresa genera un millor clima laboral, canvia l’actitud dels treballadors i elimina molts prejudicis. A més, sensibilitza a la plantilla ja que fomenta la diversitat i la no discriminació dins de l’entorn laboral.

Metropolis Logistica oferim un ampli ventall de serveis de logística industrial aportant una millora contínua en els processos industrials, una simplificació en la gestió d’equips i persones i una reducció considerable dels costos.

El nostre Sistema de Gestió de Qualitat està certificat segons la Norma ISO 9001:2008. A més, disposem d’un Sistema de Gestió Ambiental certificat segons la norma ISO 14001:2004.

Des de Metropolis Logistica volem agrair a Siemens que hagi confiat novament en els nostres serveis logístics i, sobretot, el seu suport en la inserció laboral de persones amb discapacitat.